V.
Magyar Szauna Klasszik

Klasszikus szauna programok, színvonalas kikapcsolódás és wellness szaunamestereknek és vendégeknek egyaránt.
Vissza a szakmai gyökerekhez!

Szeptember 10-12.

Szeptember 11-13.

Tag(e)

:

Stunde(n)

:

Minute(n)

:

Sekunde(n)

CÉLUNK

Rohanó világunkban különösen fontos a relaxációs szigetek megtalálása a test és a lélek harmonizálásásra. A legmegfelelőbb hely erre egy nyugodt atmoszférájú wellness és szaunapark. Célunk az is, hogy minél több új emberrel ismertessük meg a szaunaprogramok világát és ezáltal az egészséges szaunázás kultúráját.

A rendszeres szaunázás nem csak a fizikai betegségek, úgy mint megfázással szemben hasznos. Ne felejtsük el a pszichológiai hatások, mint pl.: a „kiégés“ prevencióját. Egy szaunaprogram után egyszerűen jobban érzi magát az ember. Fontos, hogy egy szaunafelöntés feltöltődést, kikapcsolódást nyújtson.

A legnagyobb hangsúly egy program alatt, a végrehajtás módján van. Nem arról szól, hogy ki tud legtovább a szaunában maradni, hanem, hogy a szaunamester milyen szaunafelöntést tud tartani a résztvevő vendégeknek. Milyen tapasztalattal, szakértelemmel rendelkezik. Hogyan használja fel az illóolajokat, milyen atmoszférát tud teremteni a kabinban, klasszikus legyezési technikái milyen ventillációt, légáramlatot közvetítenek a bent ülők számára.

Szaunaprogramok

Regisztrálj a programokra!

Szolgáltatások

Teljes szaunapark-és fürdő szolgálatatások.

Kikapcsolódás

Szombaton zenés party szaunakertünkben.

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Szaunamestereknek

Minden olyan szaunamester, aki 18 éves elmúlt, magyar állampolgár, szakképesítéssel rendelkezik, valamint igazolni, tudja, hogy legalább egy éve rendszeresen tart szaunafelöntéseket. A részvételre pályázni első körben a szakképesítést és gyakorlást igazoló dokumentumokat és egy rövid bemutatkozót szükséges megküldeni a szervezőknek. Második körben egy kis videót ,melyben szerepelnie szükséges egy rövid bemutakozásnak, miért szeretne jelentkezni és az alap legyezés technikák  valamint azok kombinációjának bemutatása. Ha a részvételi feltételek nem teljesülnek a szervezőknek ellenőrizniük szükséges azokat.
A csatolni szükséges dokumentumokat és videót az alábbi e-mail címre várjuk: info@szauna-klasszik.hu

REGISZTRÁCIÓ

Hozd magaddal a táncos cipődet!

Foglalj szállást

Szaunamesterek Értékelése

Alap legyezési technikák

DÁTUM ÉS  IDŐPONTOK

10

Szeptember 2020

14:00-tól

Gyakorlási lehetőség a résztvevőknek

18:30 – 22:30

Szaunaprogramok

19:15-től

Bőrápoló programok a gőzben

11

Szeptember 2020

09:00

Megnyitó a szaunamestereknek

10:00 

Szaunapark nyitás a vendégeknek

11:00 – 19:30

Szaunaprogramok az Endorfin és Finn szaunában

20:00 – 24:00

Zenés kerti party a Szaunakertben

12

Szeptember 2020

10:30 – 17:00

Szaunaprogramok az Endorfin és Finn szaunában

17:00

Eredményhirdetés

Helyszínről

Egész évben üzemelő Hertelendi Termálfürdő és Szaunapark főépületünkben négy beltéri medence valamint egy közvetlen a komplexumból kivezető folyosón megközelíthető kültéri medencével várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket.  Fedett fürdőnkben a nyitvatartási idő alatt büfé jellegű étterem kínál étkezési és italvásárlási lehetőséget a téli szezonban is.

Szaunaparkunk teljes területe fürdőruhamentes, viszont egyedülálló módon két elkülönített részre osztva lehetőséget biztosítunk a fedett testtel (lepedőben, szaunaruhában, törölközőben) szaunázók és fedetlen testtel szaunázók részére egyaránt.

 

Röviden a klasszikról

A rendezvény célja, hogy minél több mester mutassa meg klasszikus értelemben vett alap technikáiból felépített programját a vendégeknek, illetve egymásnak.

A programokat szakmai zsűri értékeli előre megfogalmazott szempontok alapján és az utolsó nap ehhez mérten megfelelt, jó, nagyon jó és kíváló minősítéssel díjazza a szaunamestereket.

ESEMÉNY INFO

Dátum

2021. szeptember 10– 12.

Helyszín
Hertelendi Termálfürdő és Szaunapark
7394, Magyarhertelend Tábor utca 2.
Esemény

V. Magyar Szauna Klasszik